1.03.2010 г.

Зелените очи на Борисов



Почти като "моите кафеви очи", както пееше Вики от Мастило, но все пак малко по-различно.
Сетих се, защото днес прочетох заглавието "Снимка с пермиера - награда за иновации". И да си призная честно самото заглавие ме вдъхнови достатъчно, та изобщо не се наложи да чета нататък.
Така че, извинявам се много, но
не знам за какви иновации става въпрос и изобщо не ме и интересува. След такова заглавие, какво му трябва на човек. А ако човекът е жена? Оооо...
Но пък си помислих, че вече съвсем не стига да сложиш примамливо заглавие, а отдолу да наредиш бозавите си изречения. Вече нямаме толкова време и търпение. Зачитаме, както се казваше преди 10-ти, и като не става за четене нататък, си оставаме само на заглавия.
А що се отнася до зелените очи на Борисов и снимката за награда, надявам се да я спечеля с предложението, което не е иновация, но пък за БГ си е нещо ново.
Предлагам на г-н Вежди Рашидов да докаже талант и възможности като последва примера на мадам Тюсо и извае именно на премиера първата восъчна фигура за един бъдещ вариант на нашенски музей на мадам Тюсо. Така ще се снимаме всички с г-н Борисов и неговите зелени очи ще радват всяка българка. Че каквото е положението у нас и какъвто е изпълнителен, г-н Борисов ще се състари много бързо и ще изпуснем хубавия мъж!

4 коментара:

  1. Аз предлагам Евгений Бакърджиев да му направи мавзолей! А Чапа да смени главата на Света София с бойковата!
    Ха сега да видим кой ще спечели наградата, аз или ти? :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Към Пламен Бочев: Чудесни предложения :))) Подкрепям с две ръце :))))
    Ще му скъсат и последния нерв на премиера като се види като Св. Бойка с рокля :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Мисля, че наградата все пак ще дойде при мен. Притесняват ме единствено уменията на г-н Рашидов, но пък имаме други таланти. Докато предните предложения са доста по-трудно осъществими ,поради което и наградата за тях е под голям въпрос! :)

    Благодаря за коментарите :)

    ОтговорИзтриване