1.10.2010 г.

Едната страна на ... любовта!

Когато има любов, няма две страни. То има, ама те са от едната страна, тези две обичащи се страни. Така че не разбирам защо са всичките взривове, удари, болки, след като сме от едната страна на хоризонта. Там, където слънцето изгрява. Точно там сме.
Какъв изобщо може да бъде проблемът и кой какво на кого доказва?!? Простичко е - има любов и тя е напълно достатъчно единствено доказателство за едната страна на хоризонта. И колко тъмно щеше да бъде без тази любов и колко тъжно е там, където слънцето залязва! Затова да не си доказваме разни... един на друг, а да се възползваме от светлината, когато сме още там, на хоризонта, където слънцето изгрява.

6 коментара:

  1. Опитах да осветя от двете страни-не се получи с писмо.Искам цялятя любов , не на парче или трохи!Искам всичко.Стига само бонбончета-искам цялата торта.

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, Кръстю, какъв коментар! :))) То, че не е лесно, не е, ама съгласи се, че и ние доста му помагаме...

    ОтговорИзтриване
  3. Лилия, ти взе, че уцели! Точно за цялата торта става въпрос! Няма парчета, няма трохи.

    ОтговорИзтриване
  4. :)Аз минах баира и съм тръгнал към залеза,и половинката е с мене, няма накъде :)
    Едно време в много магазини и учреждения имаше табела :"Рекламации на касата!" :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Май не съм се изказала добре. Не става въпрос нито за изоставяне на половинки, нито за рекламации, нито за лично засягане, както ми писаха на лични съобщения. Става въпрос, че когато двама души се обичат, това се усеща и от двамата и болката, която си причиняват по време на пътя един към друг, доказвайки си кой колко обича и дали, съмнявайки се, разбирайки се много често погрешно, поради замъглено съзнание ...тази болка да можеше да се избегне...

    ОтговорИзтриване