29.09.2010 г.

Има и по-елегантен начин, Ваня.

Ваня Щерева написала роман по сценария на "Стъклен дом". Еми, добре. Написала, написала. Ама колко е смешно да си я рекламира!
Гледам онази вечер, след филма май беше, изведнъж Ваня започва да ни говори разни неща с приглушен тембър за това колко много повече ще научим за героите и как да си купим книгата... Хич не й вървеше тази реклама. И не трябваше да се съгласява да я прави. Само че, както каза една позната : "Боже, аз като я чух и си помислих, че филма е направен по нейната книга! Тц-тц-тц! А то какво било!!" 
Било ами!

П.Р. Когато Сонгюл Йоден, актрисата, изпълняваща ролята на Инджи от турския сериал "Перла", беше в България, каза, че като я поканили, изобщо не е знаела, че сериала се излъчва у нас. Извинявам се за сравнението, но понякога дори изиграната скромност  върши за рекламата много повече от некадърната натрапчивост. Пък който както иска да го разбира.

4 коментара:

  1. Знаете ли!Не е възпитано да се месите и да четете чужда книга!Добре е че държа на добрия тон, но наистина -прекрачвате определени права.В такъв род характери нямате работа и място.Ще бъда благодарна да не се и опитвате да пишете вместо героите.

    ОтговорИзтриване
  2. Колко години минаха, а още не мога да си обясня "популярността" на това вулгарно нещо Ваня Щерева. Актриса ли е, певица ли е, писателка ли е... Казва ли ти някой. Не мога да определя каква е, но със сигурност за нищо не става. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Тази ваня щерева е луда. понеже е бивш спортист, а те са големи перкио, иска да е в центъра на събитията. нейният проблем е също, че е простичка,няма акълче.

    ОтговорИзтриване
  4. Малко налудничаво ще прозвуча, като коментарите на lilia, ама за Ваня Щерева мога да кажа, че едно време шиеше добре и ако беше останала при куклите в театралната академия, с които започна в началото, може би щеше да е по-истинска. но всеки върви по свая път. на мен ми е смешна тази реклама на книгата, написана от нея по сценария и рекламирана неизменно като "ще научите повече за характерите на героите"...

    ОтговорИзтриване