22.12.2010 г.

Скандално глупава ли съм? ;)

Един сайт ми се натрапва от името на Калин Врачански във Фейсбука. 
скандално точка нет. С мотото Истината е скандална
Твърде натрапчивото присъствие дори на едно изречение ужасно дразни. Дори се учудвам, че толкова хора - над 2000, са харесали страницата. Това, че Гала уредила дъщеря си в клип на кока-кола, че в Стъклен дом били връзкари и др.подобни, това скандално ли е?
Много скандални преди време неща вече са ежедневие, нормални случки от живота, от които хич и не се впечатляваме. Най-малко пък може да се нарече скандално уреждането и връзкарството. Та то, както се казва, е по-старо от проституцията! Все едно тя да е скандална :))) Освен това личният опит не е за пренебрегване - нещо, което ни е скандализирало миналата година, тази вече не ни прави впечатление.
И горката истина!  Нея кой ли не я е... и където свари... А тя едва ли някога си е позволявала да бъде нещо повече от... истина. Истината си е истина. Скандална може да я направи единствено гледната точка, но тя, както вече стана въпрос, е резултат от личен опит, мозъчни натрупвания, лична пропусквателна способност спрямо обществени издевателства и държавни поразии...
Предполагам, че тези над 2000 души, харесали натрапената страница, не са се подразнили от настойчивостта и са станали почитатели преди всичко, защото харесват героя Камен и актьора Врачански. Друго обяснение нямам и дано не ми се появи! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар