22.10.2011 г.

В деня на патката

В деня на патката /защото нали така се получава като много мислиш и имаш чак ден за размисъл/, та в тоя ден внезапно ми дойде да мисля за сексуалността. Що пък точно за нея, не знам. Може би така ми действат президентите /а и някои премиери/...
Путин например. Путин е секси. Определено е секси, ако е върху кон, гол до кръста, с пищов, забоден в кобура, а наоколо руски преспи сняг. Освен това Путин е секси и поради руската аура на КГБ, аурата на широката руска душа, както и някои допълнителни властови символи като тежестта на Путиновата дума - една негова дума и Медведев... става пак премиер, примерно... Самото име Путин подсказва, че мекотата е прикритие, иначе отдолу под мечите кожи имаме един як и здрав руснак, който цени изваяните женски тела, особено след художествена гимнастика.
Саркози е секси. Определено е секси, когато прави бебе не на кого да е, а точно на Карла Бруни! Все пак това е Карла Бруни, не е Нанси, Барбара, Лора или Хилари дори...Секси е самият факт да си президент на ... Франция! Самото словосъчетание "френски президент" вече е достатъчен носител на сексуалността.
Обама категорично е секси. Баща му е чернокож кениец. Представете си само! За какво изобщо говорим. Аз не съм чула нищо по-сериозно за сексуалността от фактите за чернокожата такава...
Очевидно сексуалността /въпреки твърденията на някои откачени футуристи, че идва краят на секса/, си казва думата при избора на президент. Разбира се и след избора си казва думата, защото властта винаги е давала много на секса. Толкова много, че за най-големите сексуални афери никой никога не би разбрал и може би дори никога не биха се случили, ако мъжете, участвали в тях, не бяха президенти.
Еми ето, имам причина да размишлявам върху сексуалността - важна е, после става още по-важна, така че...
Но пък от друга страна не по-малко важно е и какво точно правиш в деня на размисъл. Дали чистиш тоалетната и размишляваш, дали се мотаеш в мола, купуваш, плащаш и междудругото размишляваш. Важно е и дали чистиш нечии тоалетни, въпреки висшето си образование и дали пазаруваш с лично изкарани пари в мола и се мотаеш през първия си почивен ден от доста насам...Или си си просто патка...Сори, ама е важно.


3 коментара:

  1. Ми не знам, Поли, ахаха... Щото съм патка, още седя и се чудя в неделя сутрин, понеже дори и по този критерий нямам сламка - нашите кандидати са едни страстоубийци, не ти е работа. :))

    ОтговорИзтриване
  2. В деня на гласуване нямаше нищо секси. Висях пред урната 2 часа . А пред мен - само бабички :)

    ОтговорИзтриване
  3. а ден след гласуването? какво правите, моля???

    ОтговорИзтриване