25.09.2011 г.

Ужас!

Най-големият грях в България се оказа да си... расист. Може да си убиец, крадец, измамник, да лъжеш години наред и да обираш когото свариш и както свариш, да управляваш некадърно и да си кръгъл некадърник, но недай си, Боже, да те обвинят в расизъм!  Това е тежко престъпление с тежки последици.
Такова чудо не бях виждала... Става все по-зле и по-зле в кръстопътната ни родина, чийто народ търпи безсрамието и наглостта на всякакви народности, само заради нисконавелите се негови управници, чиято липса на собствен мозък и собствено мнение доведоха дотам, че да се оправдаваме, защо живеем още в тая страна, сред циганите...
 

2 коментара:

  1. Не,това което се видя е, че да си расист е не по-малко престъпление от останалите. И да, трябва да има тежки последици от него.

    ОтговорИзтриване
  2. не съм съгласна. не се видя това. видя се, че дори волското търпение на българина от време на време се срива и това означава, че всички предели са минати. Айде стига вече с тия помощи, подкрепления,интеграции,насърчавания и всякакви други измислени политики, които търпим с криворазбраната си толерантност.Каква интеграция тепърва, като аз преди 20 години интегрирах лично две "другарчета" от махалата като всяко междучасие ги учех да пишат красиво, понеже това изискваха от нас учителите... и сега - хайде да интегрираме циганите... ПФУ!

    ОтговорИзтриване